Een Gigantische Hond Valt Deze Kleine Kitten Aan, Maar Kijk Naar De Reactie Van De Moederpoes!

0
1092

Onderschat nooit waartoe een moederpoes in staat is als het om het beschermen van haar kittens gaat! Terwijl een man in Thailand zijn hond uitlaat, ziet hij een kitten bij zijn moeder in de bosjes zitten. Hoewel de hond aangelijnd is, dacht de man dat het een goed idee was om zijn hond aan het katje te laten snuffelen. Dat liep toch net iets anders dan hij had gedacht. Deze hond is minstens tien keer zo groot als de kitten, dus ik kan me voorstellen dat de moederpoes dit zag als een grote bedreiging. Toen de hond akelig dichtbij haar kitten kwam (waarschijnlijk zonder slechte bedoelingen), vloog ze letterlijk op hem af om haar jong te beschermen.

Kitten

Volgens de beschrijving van de video dacht het baasje dat zijn hond alleen maar wilde spelen met het katje. Hij realiseerde zich op dat moment niet dat de hond waarschijnlijk iets te agressief overkwam. Of de hond daadwerkelijk wou spelen met de kitten zullen we nooit weten, maar één ding is zeker: deze moederpoes zal er te allen tijde alles aan doen om haar kittens te beschermen en ze laat zich niet tegenhouden door een gigantische viervoeter. Bekijk in de video hieronder hoe deze heldhaftige moederpoes het opneemt voor haar kitten en vergeet dit filmpje niet te DELEN met alle kattenliefhebbers op Facebook!

DELEN