Deze Pup Zit Met Zijn Pootjes Uit Het Autoraam, Maar Zodra Het Raam Omhoog Gaat? Hilarisch!

0
1036

Als je zelf een hond hebt dan weet je dat honden tijdens een autorit maar al te graag hun hoofd door het raam naar buiten steken. Dit doen zij omdat ze de harde wind door hun vacht heerlijk vinden, voor alle lekkere geurtjes die in de lucht hangen en natuurlijk ook vanwege de grote nieuwsgierigheid. Je kunt het min of meer vergelijken met een rondje door de snoepwinkel. Wees er echter wel op attent dat dit helaas niet geheel ongevaarlijk is, je hond kan namelijk iets in zijn oog krijgen dat rondvliegt. Of nog erger, wat als er ineens een vrachtwagen te dicht langs je auto schiet.

autoruit glas raam

Gelukkig kon dit niet gebeuren bij de beagle uit de volgende video; de auto stond immers stil. Maar dat maakt de video er niet minder hilarisch op! Net als de meeste honden houdt hij ervan om een autoritje te maken met het raam open, maar helaas voor dit kleine ventje heeft de bestuurder andere plannen. De pup is het daar absoluut niet mee eens en toont zijn kracht, vastberadenheid en doorzettingsvermogen om te zorgen dat het autoraam open blijft. Laat deze schattige pup een inspiratie voor je zijn: zelfs wanneer het even tegenzit, geeft hij niet op. Hij weet dat je moet vechten voor wat je echt belangrijk vindt en wat voor hem nu op nummer één staat is een flinke dosis frisse lucht. Bekijk het filmpje hieronder en vergeet hem na afloop niet te DELEN met alle hondenliefhebbers op Facebook als je hebt gelachen!

DELEN