11-jarige staat op het podium en verbluft iedereen met een soulvolle vertolking van een Whitney Houston klassieker

0
1327

De 11-jarige Arisxandra Libantino betrad het podium van de halve finales van Britain’s Got Talent. Het kleine meisje neemt plaats voor de microfoon. Aanvankelijk waren de juryleden een beetje verrast over haar keuze voor “I Have Nothing” van Whitney Houston. Gezien haar jonge leeftijd zag het er niet naar uit dat ze de juiste stem had om dit nummer te brengen. Maar van zodra dit meisje begon te zingen, bestond er geen enkele twijfel meer over haar oneindig talent.

Geen enkele ziel in het publiek had zo’n krachtige stem verwacht uit zo’n klein meisje. De juryleden bleven sprakeloos achter toen ze een verbluffende vertolking van het beroemde nummer van Houston bracht.

DEEL dit adembenemende optreden met iedereen die je kent!

DELEN