Zitten er krassen op je auto? Zo kun je de schade gemakkelijk herstellen met behulp van WD-40

0
1659

Een auto onderhouden en schoonmaken, is niet altijd even eenvoudig. Sommigen onder jullie verkiezen de carwash terwijl anderen liever geld besparen en hun auto zelf onderhouden. Maar als er een ding is dat je normaal niet zelf kunt oplossen dan zijn het wel krassen.

Afbeelding: YouTube

Ik vind het eerlijk gezegd hatelijk als er een grote kras op mijn auto zit. Het ruïneert het uitzicht compleet en het bezorgt me kopzorgen. Een auto is tenslotte toch een grote investering en dan is het best deprimerend op een kras te moeten zien.

Gelukkig bestaat er een eenvoudige oplossing. Met WD-40 kan je de schade namelijk aanzienlijk beperken.

WD-40 werd in 1953 ontwikkeld door Norm Larsen. Het staat voor “Water Displacement” en het draagt het nummer 40 omdat het de veertigste formule was alvorens men tot een succesvol product kwam. Het originele doel was om water af te weren, maar het is in en rond het huis voor nog veel meer succesvol gebleken.

DEEL deze nuttige tip met je vrienden!

Bron youtube

DELEN