Ze Hoorde Muziek Spelen In Het Verzorgingstehuis. Haar Reactie? Geweldig!

0
838

ThePianoGuys staan bekend om hun creatieve en unieke mashups van hedendaagse en klassieke muziek, maar voor deze video besloten ze om het anders aan te pakken.

In plaats van dat ze hun gebruikelijke videoclip opnamen, brachten ze een bezoek aan een bejaardentehuis om een privéconcert te geven aan de bewoners.

senioren muziek bejaardentehuis

Hun levendige Charlie Brown medley brengt een glimlach op de gezichten van de senioren en op die manier laten ze zien wat voor positieve invloed muziek kan hebben, of je nu jong bent of oud. Op een gegeven moment begonnen een paar senioren zelfs mee te dansen op de muziek! Dit concert was een genot om naar te luisteren én om naar te kijken. Mocht je een slechte dag hebben, dan zal deze video je dag gegarandeerd beter maken. Bekijk de video hieronder en laat ons weten wat je ervan vindt. Welk nummer zouden ze volgende keer moeten doen?

DELEN