Ze Hield Haar Baby Voor De Eerste Keer Vast, Maar Wat Er Toen Gebeurde? Tranen In Mijn Ogen!

0
1271

Een gezond kind op de wereld zetten is al moeilijk genoeg, dus ik kan me nauwelijks voorstellen wat het moet betekenen om een te vroeg geboren kind te hebben.

Vaak bereid je je goed voor op de bevalling, maar niemand bereidt zich voor op het krijgen van een te vroeg geboren kind. Zo’n moment kan dan ook zeer heftig zijn. In deze video maken we kennis met Lyndsey, Benjamin en hun zoon Ward. Hij werd drie en een halve maand te vroeg geboren, wat extreem vroeg is.

Daarom werd hij vanaf het begin meteen aan allerlei apparaten en monitoren gekoppeld om hem te laten ademen. In het begin van de clip zien we dat Lyndsey haar zoontje voor het eerst mag vasthouden, vier dagen na de bevalling. Daar weegt hij slechts 0,7 kg. Dat is nog niet alles, want vervolgens zien we hem opgroeien, spelen, lachen en zichzelf ontwikkelen.

prematuur, bevalling, zwanger, baby

Benjamin en Lyndsey, de ouders van Ward, besloten het filmpje met de hele wereld te delen. En niet voor niets: ze ontvingen veel positieve en inspirerende reacties war ze veel steun aan hebben gehad. Wat fijn om te weten dat zoveel mensen meeleven met dit echtpaar gedurende hun moeilijke periode. Bekijk hieronder het verhaal van Benjamin, Lyndsey en natuurlijk de kleine Ward. Hier word je als mens toch gelukkig van?
DELEN