Vader Vertelt Zijn 3 Maanden Oude Baby Dat Hij Van Hem Houdt En Krijgt Het Liefste Antwoord.

0
987

Zodra hij geboren is, heeft je baby al een flinke stem; dat blijkt wel wanneer hij het op een huilen zet! Echter beginnen de meeste baby’s pas na ongeveer een jaar luid en duidelijk te praten. Dat was echter niet het geval bij de volgende baby. De vader in de volgende video was aan spelen met zijn zoontje en vertelde dat hij van hem hield. Natuurlijk verwachtte hij niet dat zijn zoontje zou reageren, want hij is pas 3 maanden oud.

vader baby

De vader was dan ook compleet verrast toen hij hoorde wat zijn zoontje vervolgens tegen hem zei! Het feit dat de eerste woordjes van de baby “I love you” zijn, is ongelooflijk hartverwarmend en ik weet zeker dat zijn vader dit kostbare moment nooit meer zal vergeten. Bekijk in de korte maar schattige video hieronder hoe de baby reageert op zijn vader. Wat waren de eerste woordjes van jouw baby? En wanneer begon hij of zij te praten? Laat het weten in de reacties en vergeet dit kostbare filmpje niet te DELEN met alle moeders en vaders die je kent!

DELEN