Straatmuzikant heeft nog nooit op het podium gestaan. Als hij begint te zingen houdt niemand het droog!

0
1647

Toen Pablo Lopez auditie deed voor Maxico’s Got Talent,” dacht vrijwel niemand dat hij een impact zou kunnen maken.

Pablo heeft geen makkelijk leven gehad. Hij raakte als jongeman al dakloos, en werd vervolgend geadopteerd door een Amerikaans gezin. Op 18-jarige leeftijd keerde hij terug naar Mexico, maar eenmaal aangekomen duurde het niet lang tot hij weer verslaafd raakte en op straat belandde.

muzikant

Hij sliep in bushokjes en op straat. Hij zorgde voor zichzelf door te zingen bij de metro. Begrijpelijk dus dat Pablo ontzettend zenuwachtig was voordat hij het grote podium opstapte. Zijn interpretatie van het prachtige nummer “Old Time Rock And Roll” gaf mij kippenvel over mijn hele lichaam.

Als dit gebeurd, weet je dat de zanger zijn ziel in zijn muziek legt. Een legendarische auditie ronde als je het mij vraagt..

DELEN