Moeder Laat Haar Dochter Voor Het Eerst Kennismaken Met De Kat. Haar Reactie? Te Zoet!

0
885

Katten worden niet altijd gezien als warme en liefdevolle huisdieren. Mocht je er zo over denken, wees je er dan van bewust dat dit eigenlijk een oude mythe is. In feite zijn katten juist erg familievriendelijk en kunnen ze goed vrienden maken met de kleintjes in huis. Volgens Andrea Arden, een expert op het gebied van huisdieren, krijgen katten niet altijd de waardering die ze verdienen. Ze worden vaak gezien als ‘afstandelijke wezens.’ Dit is in de meeste gevallen natuurlijk helemaal niet waar, zo bewijst de volgende video.

Lees ook  Beelden van een Te dikke vrouw die niet in een auto past en wordt vastgemaakt aan trekhaak

Baby kat familie huisdier

Kijk maar naar hoe deze kleine dame reageert op de kat des huizes. Je kunt de pure opwinding zien in haar ogen. Geloof het of niet, katten houden ervan om te knuffelen en als ze in de juiste stemming zijn, zullen ze liefdevolle aandacht zeker niet afslaan. Deze baby weet precies hoe ze de kat de aandacht moet geven die hij nodig heeft. Ik weet zeker dat deze twee huisgenoten nog lang vrienden zullen zijn. Bekijk hieronder het schattige moment wanneer de baby voor het eerst kennismaakt met de kat. Haar reactie is toch super zoet?! Heb je genoten van dit filmpje, vergeet het dan niet te DELEN met alle kattenliefhebbers op Facebook!

DELEN