Dit Is Een Van De Zeldzaamste Paarden Ter Wereld. Wat Hem Zo Uniek Maakt? Ongelooflijk!

0
1139

Vier jaar geleden stond Sovereign op het randje van de afgrond. Het veulen had extreem ondergewicht en werd zo erg verwaarloosd dat zelfs de geringste aanraking hem fataal kon worden. Maar dankzij zijn nieuwe eigenaar Paul Evans en een enorme groeispurt, mag Sovereign zich nu het grootste paard van Groot-Brittannië noemen. En het beste van alles is dat hij nog steeds groeit! Evans redde het ondervoede paard nadat hij ontdekte dat zijn vorige eigenaren hem in een kleine stal hielden en hem ernstig verwaarloosden.

paard veulen

Nu het gigantische paard weer gezond is, heeft hij inmiddels een lengte bereikt van ruim 3 meter. “Ik had nooit gedacht dat hij zo groot zou worden – en hij is nog steeds groeiende. Het is een schitterend paard en ik ben blij dat ik hem gekocht heb. Omdat hij nog jong is, heeft hij veel tijd om nóg groter te worden,” vertelde Evans aan Yahoo News. Sovereign loopt momenteel rond op de Green Farm in Caverswall, Staffordshire samen met twee andere paarden: Poppy en Sovereign’s halfzus Ruby. Sovereign is absoluut een speciaal paard en het miraculeuze herstelproces dat hij heeft doorgemaakt is zo geweldig. Vergeet dit ongelooflijke verhaal niet te DELEN met alle paardenliefhebbers op Facebook!

DELEN