Deze Vader Nam 28 Jaar Lang Dezelfde Foto Met Zijn Zoon, Maar De Laatste Foto Heeft Mijn Hart Laten Smelten.

0
1125

Heb je zelf een baby dan kan dit wellicht een geweldig idee voor later zijn. Het verhaal van deze vader en zoon in foto’s doet je hart smelten.

Soms lijkt de tijd sneller te gaan als je kinderen hebt. Als ouder weet je maar al te goed dat kleine kinderen heel snel groot worden. De ene dag zijn ze klein en de volgende dag gaan ze het huis uit. Gelukkig helpen foto’s en video’s ons bij het herinneren van al die mooie momenten. De vader uit deze video besloot om eens per jaar een foto te nemen met zijn zoon… en dat 28 jaar lang. Het resulteert in een ontroerende fotoserie die we je niet willen onthouden.

fotoboek, fotoalbum, baby fotoboek

De serie begint in 1986 met een fitte vader en zijn baby. Op de foto’s zien we hoe zijn zoon zich van een klein jongetje ontwikkelt tot een volwassen man. Tevens verandert de vader in een wat grijzere, oudere man. 28 jaar later hebben ze een prachtige fotoserie gecreëerd waar we de transformatie zien van een jong gezin dat ouder wordt. Maar wacht tot je ziet wat er op de foto in 2015 gebeurde… Geweldig!
Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!
DELEN