Deze Hond Ligt Moederziel Alleen In Een Kanaal. Wat Ze Doen Om Haar Te Redden? Ongelooflijk!

0
1109

Hope For Paws is terug met wederom een geweldige reddingsactie. Deze keer werden ze getipt door iemand die een Duitse herder in een kanaal in Los Angeles zag liggen. De hond was eenzaam, hongerig en werd gedwongen om te slapen in het vuil van het ondiepe water. Omdat de hond, die ze de naam Adrienne gaven, in een verraderlijk gebied woonde, moest het duo zeer voorzichtig zijn. Zelfs Eldad, een ervaren hondenredder, was nerveus. “Ik wist niet wat ik moest verwachten,” vertelt hij. De helden bleven geduldig, waakzaam en zorgden ervoor dat Adrienne niet bang werd van hun gezelschap.

hond pup puppy

Zodra ze erin slaagden om een riem aan haar nek vast te maken, kalmeerden ze haar met cheeseburgers. Uiteindelijk namen ze haar mee naar de dierenarts waar ze de benodigde verzorging kreeg; haar poten waren aan het bloeden vanwege het hete beton waar ze al die tijd op had gelopen. Maar met een beetje zorg en aandacht is Adrienne nu weer net zo mooi aan de buitenkant als ze is aan de binnenkant.

Bekijk de onderstaande video om de wonderbaarlijke transformatie van deze pup te zien. Momenteel wordt ze verzorgd door een liefdevolle familie die haar elke dag verwent. Wat fijn om te weten dat ze na alle ellende eindelijk een veilig thuis heeft gevonden. Vergeet deze video zeker niet te DELEN met je vrienden op Facebook om de kracht van dierenreddingen te verspreiden!

DELEN