Deze Arme Hond Zat Vastgeketend. 10 Jaar Later Kruipt Hij Onder Zijn Schuilplaats Vandaan En Doet DIT!

0
1227

Drie jaar geleden zag Jared Piper een vastgeketende hond liggen. De arme hond lag buiten in de brandende zon en kon nergens heen. Jared liep elke dag langs het huis en elke keer als hij voorbijkwam, trof hij de hond vastgeketend aan. De hond was schuw en vermeed elke vorm van menselijk contact. Hij blafte, gromde en schrikte Jared af. Maar op een dag besloot Jared het anders aan te pakken. Bekijk in de onderstaande video hoe Jared bij het hek zat en wachtte op de reactie van de hond. Hij vertelde de hond dat alles goed zou komen. In slechts een paar minuten kroop de angstige hond onder de trap vandaan en liep naar Jared toe. Jared bracht elke dag een bezoekje aan de hond, totdat hij het niet meer kon verdragen.

schuwe hond

Op een dag, terwijl hij de hond aan het aaien was, kwam de eigenaar naar buiten. In een heftige confrontatie vertelde Jared dat de hond dringend medische hulp nodig had. De eigenaar lachte hem uit en zei dat de hond zeer agressief was. Tevens vertelde hij dat de hond al zo’n 10 jaar vastgebonden zat. Een heel leven van verwaarlozing en wreedheid.

“Ik vertelde haar dat ik niet wegging zonder de hond. Ik kon hem zelf niet adopteren, maar ik wist dat ik hem ook niet achter kon laten. Na een paar minuten besloot ze de hond over te dragen. Ze zei dat de hond mij zou bijten als ik te dicht bij hem in de buurt zou komen, maar ik zei dat dat niet uitmaakte. Uiteindelijk gaf ze de hond mee.”

Bekijk in de video hieronder wat er vervolgens gebeurde. Ik ga het niet verklappen, omdat het simpelweg zo bijzonder is. Als je ooit hebt getwijfeld aan de kracht van redding en adoptie, dan moet je Jared’s video hieronder echt even bekijken… en vergeet hem na afloop niet te DELEN met je vrienden op Facebook.

DELEN