De jury maakt haar jurk belachelijk. Maar dan zingt ze het nummer van een beroemde zangeres. Wauw!

0
2004

Velen nemen jonge mensen niet serieus als het om zingen gaat, maar er is genoeg talent dat flink wat bekendheid weet te vergaren dankzij de kracht van het internet.

Daarnaast blijken zangers en zangeressen die meedoen aan shows als Got Talent of The Voice mateloos populair te zijn. Een van die jonge talenten is Maia Gough — maar heeft ze het in zich om de juryleden en het publiek te overtuigen? In eerste instantie lijkt ze een beetje nerveus, maar de nervositeit slaat al snel om in opwinding zodra ze haar familie voorstelt aan de juryleden en het publiek. Zodra het nummer begint zit het publiek vol ontzag naar haar te kijken. Maia’s stem is krachtig maar lief en emotioneel op de juiste manier. Zangeressen als zij geven je gewoon overal kippenvel.

zangeres

Het is niet gemakkelijk om een nummer van Whitney Houston op de goede manier te zingen, gezien het feit dat ze een van de beste zangeressen aller tijden was. Echter zingt dit meisje recht uit haar hart en weet ze iedereen te raken. Helaas wist dit 12-jarige talent de finale niet te halen, maar met 6 miljoen views op YouTube toont ze aan dat ze een fantastische zangeres is. Vind jij dat ze had moeten winnen? Laat van je horen in de reacties en deel haar auditie op Facebook als je onder de indruk bent van haar zangkwaliteiten!

DELEN