De dierenarts trekt iets groots uit de neus van het katje, en iedereen wordt op slag misselijk!

0
1508

Het is een ongelofelijk pijnlijk moment voor een katje uit Nebraska in de VSA. Het arme diertje heeft een dikke en opgezwollen neusje. De dierenarts, Dr. Farrington, moet een groot lichaamsvreemd object verwijderen. Nauwelijks te geloven wat er in haar neusje zit. Dit is niets voor gevoelige zielen!

Lees ook  Ze zeiden tegen de bendeleden dat ze op de grond moesten gaan liggen, maar hadden nooit verwacht dat deze hond dat ook zou doen!

kat-1We hebben hier te maken met de larve van een horzel – een parasiet die voornamelijk bij zoogdieren voorkomt. Blijkbaar had de larve zich in een open wonde genesteld. Gelukkig kon het diertje snel van deze plaaggeest bevrijd worden. Op de onderstaande video zien we dat het katje ondertussen gezond en wel is.
kat1
Heeft jouw kat ook al wel eens zoiets voorgehad?

Lees ook  7 Manieren om vrouwen een compliment te geven over hun borsten

DEEL deze spectaculaire bevrijding met elke kattenliefhebber die je kent!

DELEN