4 Dames Zetten Een Camera In Hun Auto. Wanneer Ze Omhoog Kijken? Ik Ben SPRAKELOOS.

0
1353

Het is een trend die we de afgelopen tijd steeds vaker zien; je zet een camera op het dashboard van je auto, drukt op ‘opnemen’ en playbackt er vervolgens op vrolijk op los. Het Australische comedy trio “SketchShe” heeft dit al een paar keer met succes gedaan en nu zijn deze vier dames aan de beurt. Echter loopt dit filmpje anders af dan je zou denken. De video begint vrij onschuldig: vier tienermeisjes zitten in de auto en zingen mee met hun favoriete nummers. Zodra Fifth Harmony’s popnummer “Worth It” begint te spelen, weten de dames precies wat ze moeten doen.

Karaoke

Ze swingen er vrolijk op los, hebben veel lol samen en het lijkt alsof ze even geen zorgen hebben. Maar na 30 seconden krijgt de bestuurster een berichtje op haar telefoon. Op dat moment krijgt de video een compleet andere wending en het heeft me letterlijk in shock achtergelaten. Ik ga nog niet verklappen wat er gebeurt, maar ik kan je wel zeggen dat ik dit nooit had zien aankomen.

Gelukkig is alles wat je in de video ziet niet echt. Het is opgevoerd om te laten zien wat er kan gebeuren als je ook maar één seconde afgeleid bent in het verkeer. Hou je ogen op de weg, niet op je telefoon. Bekijk de choquerende clip hieronder en aarzel niet om hem te DELEN met iedereen op Facebook. Het kan levens redden…

DELEN