Kleine Pup Is Bang Om De Trap Af Te Lopen. Hoe Hij Naar Beneden Gaat? Te Grappig!

0
582

Voor sommige honden is de trap maar een eng iets. Echter heeft de schattige Labrador in de volgende video een innovatieve manier gevonden om toch naar beneden te gaan.

Deze puppy heeft het traplopen nog niet echt onder de knie, dus besluit hij maar de helling te gebruiken om naar beneden te gaan. Zodra hij zijn buik en voorpootjes op de helling legt, glijdt hij er vanaf in stijl.

labrador puppy hond trap

Het is ZO schattig en hilarisch om te zien hoe deze onhandige hond van de helling afglijdt en gelukkig heeft zijn baasje het allemaal vastgelegd op camera. Je kunt wel zeggen dat deze Labrador puppy het geheim van geluk heeft ontdekt, want hij weet iets engs al snel om te zetten in iets leuks. Ik kan me alleen nog maar voorstellen dat deze puppy zo nu en dan van de ‘glijbaan’ afglijdt — zelfs nadat hij heeft leren traplopen. Ik kan hier de hele dag naar kijken! En jij? Als deze puppy je heeft laten glimlachen, vergeet dit hilarische filmpje dan niet te DELEN met al je vrienden op Facebook!

DELEN