Hij hielp een oude vrouw met een lekke band. Toen hij thuis kwam, ontdekte hij pas wat er echt was gebeurd…

0
1713

Een man reed op een klein weggetje en zag een oudere vrouw in een Mercedes. Ze had een lekke band en zat in de auto zonder te weten wat ze moest doen. Zonder aarzelen stopte de man en liep naar haar toe. De oude vrouw was bang en bezorgd. In plaats van de man te begroeten, vroeg ze: “Gaat het pijn doen?”

Ze moet gedacht hebben dat ze beroofd of in elkaar geslagen zou worden. Ze was tenslotte op onbekend terrein en niemand zou haar kunnen helpen. Bovendien zag de vreemdeling er niet geweldig uit. Hij was slordig en moest zich nodig scheren.
old-woman


De angstige oude dame sprong uit de auto. Het begon te regenen en ze werd behoorlijk nat.

“Mijn naam is Bryan Anderson. Ik ben hier alleen om u te helpen. Waarom gaat u niet weer in de auto zitten? Het is warm daarbinnen,” zei de vreemdeling.

De man haalde de krik en een reservewiel tevoorschijn en ging aan het werk. Toen hij klaar was bedankte de oude dame hem en bood hem geld aan. Dat weigerde hij en zei alleen:

“Als u ooit iemand ziet die hulp nodig heeft, bied dan hulp aan. Vergeet mij niet. Mijn naam is Bryan Anderson”.

tool


De man kon het geld zeker gebruiken, want hij was niet bepaald rijk, maar hij voelde dat hij van deze vrouw niets kon aannemen, omdat hij geen werk had gedaan. Het was normaal om iemand anders helpen.
Ga naar de volgende pagina om erachter te komen wat er toen gebeurde!

road

De oude dame vertrok even later. Onderweg zag ze langs de weg een klein restaurant. Ze besloot om even naar binnen te gaan om iets te drinken om warm te worden. Het restaurant was van binnen en buiten een beetje armoedig.
on-the-road


Ze vond het wel vreemd dat iedereen haar met een glimlach begroette. Een jonge serveerster gaf haar een handdoek, zodat ze haar haar kon afdrogen. Ze besefte dat het meisje aan het werk was, hoewel ze een vergevorderde zwangerschap had.

pregnant-woman


De vrouw bestelde warme thee en herinnerde zich de man die haar band had gewisseld. Ze had haar drankje op, en liet een biljet van 100 dollar achter op het tafelkleed en vertrok voordat de serveerster haar kon vragen om te betalen.

Het meisje vouwde het biljet open en las dit bericht:

“Ik zat in de problemen en vandaag hielp iemand me. Nu wil ik precies hetzelfde doen. Als je ooit iemand ziet die jouw hulp nodig heeft, aarzel dan niet en help gewoon.”

Je zult niet geloven wie die serveerster was! Ontdek het op de volgende pagina! 

mechanic-car

De serveerster ontdekte dat er nog vier biljetten van 100 dollar waren.

Toen ze later naar huis ging, kon ze de oude vrouw niet vergeten. Ze nam een douche en ging op bed liggen. Naast haar lag haar vermoeide man. Ze glimlachte, omdat ze wist dat het geld dat ze vandaag had gekregen hun financiële situatie heel veel zou verbeteren. Ze kuste de man toe en fluisterde in zijn oor:

“Ik hou zoveel van je, Bryan Anderson”.

couple

old-woman1

DELEN