Zijn gewassen gaan in vlammen op… Maar kijk wat hij met zijn tractor doet! Ongelofelijk!

0
628

Gigantische wilde branden zijn een groot probleem in sommige gebieden van de Verenigde Staten. Met boerderijen soms zo groot als hele steden in Nederland kan zo’n brand het einde betekenen voor een boer. Toen boer Eric Howard zag hij een brand ook zijn gewassen had bereikt… Al snel was maar liefst 30 Hectare afgebrand en Howard vond dat genoeg. Hij besloot dat hij niet zomaar ging toekijken hoe zijn pensioen opbrandde en sprong in zijn tractor. Wat hij toen ging doen is ongelofelijk… Hij racete voor de brand om zij gewassen te maaien, om zo te voorkomen dat de brand zijn land verder zou vernietigen. Het was een gok met een groot risico, maar het resultaat was het waard! Zie het in het filmpje hieronder!

Wat vond jij van deze moedige actie? Laat het weten in de comments op Facebook en deel dit artikel met je vrienden!

DELEN