Mama beweert dat ze zwanger is. Dan kijken de gynaecologen in haar buik en laten een BOM vallen op de echtgenoot …

0
1866

Trevion en Joani waren tortelduifjes van op de middelbare school. In de loop der jaren trouwde het stelletje uit Georgia en kregen ze vier prachtige meisjes van 20, 17, 10 en 8. De artsen vertelden Trevion en Joani dat ze nu geen kinderen meer zouden kunnen krijgen. Joani had een ziekte waardoor ze in de toekomst niet meer zwanger zou geraken – maar dat was oké. Ze wisten dat hun gezin compleet was.

bom

Zeven jaar later liet diezelfde dokter een bom vallen. Joani was negen en een halve week zwanger. Maar dat was nog niet alles. Joani was zwanger van een drieling. Een identieke drieling dan nog! Zeggen dat iedereen best geschokt was, is nog een understatement.

De familie was opgewonden, maar de bijkomende gevaren maakten hen ook angstig en bezorgd. Dat is het moment waarop een vrouw van hun kerk vertelde over Heaven Ob/Gyn, een kleine maar toegewijde praktijk in Atlanta.

Devon, Bryce en Miles werden drie maanden te vroeg geboren tijdens een bevalling waarbij de arts samen met de ouders bad. De identieke drielingjongens waren zo klein dat Trevion zijn trouwring over hun armpjes kon schuiven.

Maar wacht tot je deze familie achttien maanden na deze wonderbaarlijke bevalling ziet!

Geniet van dit aangrijpende verhaal en DEEL dit bericht met je vrienden op Facebook!

DELEN