Deze Hond Zwemt Elke Dag Een Stuk Om Met Zijn Vriend Te Spelen, Maar Ik Kon Mijn Ogen Niet Geloven Toen Ik Zag Wie Het Was!

0
404

Toen de bewoners van dit Ierse dorpje erachter kwamen dat er een ongewone vriendschap was ontstaan tussen twee compleet verschillende dieren, waren ze meer dan verrast. Maak kennis met Ben, een Labrador die het leuk vindt om te spelen met een dolfijn in de haven van Tory Island.

Hoewel dit voor ons ongewoon lijkt, zeggen buurtbewoners dat dit een dagelijkse verschijning is in dit rustige Ierse dorpje. Ben woont in een hotel vlakbij de haven en springt elke dag in het water om met zijn beste vriend Duggie de dolfijn te kunnen zwemmen.

hond zwemmen

Ze spelen een tijdje samen totdat Duggie weer terug de oceaan in zwemt. In het begin moesten de bewoners eraan wennen dat de hond zomaar het diepe water in zwom, maar nu let iedereen op Ben om ervoor te zorgen dat hij niet verdrinkt. Het is werkelijk fascinerend om te zien hoe goed deze twee het met elkaar kunnen vinden. Geniet van het filmpje hieronder en vergeet deze bijzondere verschijning niet te DELEN met vrienden en familie op Facebook!

DELEN