Baby werd geboren met half hoofd, maar wat er mee gebeurt verbaast alle dokters!

0
1114

Toen dit kindje werd geboren met een zeldzame aandoening waardoor hij een groot deel van zijn hoofd en hersenen mist was er weinig hoop voor hem. De meeste baby’s met deze aandoening overlijden vrij snel als gevolg van het niet goed werken van de hersenen. Dit kindje is daarentegen een wonder en kan mede dankzij de hulp van zijn ouders en talloze lieve mensen die hebben gedoneerd toch van het leven genieten. Veel mensen onderschatte het kindje en vertelde dingen als “Hij kan niet reageren op de wereld om hem heen” en “hij zal toch nooit iets kunnen leren”… De ouders trokken zich hier helemaal niks van aan en deden er alles aan om hun kindje het leven te geven wat het verdiend. En wat gebeurde er? Het reageerde op de ouders en zij zelfs “Hallo” voor de camera! Je kan op de hoogte blijven van hem en zijn ouders door hun Facebook pagina te liken door HIER te klikken! Bekijk de hartverwarmende video hieronder!

Wat vond jij hiervan? Laat het weten in de comments op Facebook en deel dit prachtige verhaal met je vrienden!

DELEN