2 Dagen Geleden Raakte Zijn Dochter Vermist. Wat De Dakloze Man Doet Nadat Hij Hem Benadert? Ik Ben VERBIJSTERD.

0
562

Soms zijn de mensen die minder hebben bereid om juist net iets meer te doen. Dat is precies het geval in deze ongelooflijke video van YouTube persoonlijkheid Johal. In de video zien we hoe Johal een sociaal experiment filmt totdat er iets gebeurt dat hem compleet verrast. Johal benadert een dakloze jongeman en vraagt of hij misschien zijn dochter heeft gezien die al een paar dagen wordt vermist. Natuurlijk wordt zijn dochter niet echt vermist; het is slechts een experiment om te zien hoe mensen zouden reageren. Een verborgen camera filmt de reactie van de jongen toen er plotseling een ontroerende interactie ontstond tussen Johal en de dakloze man.

sociaal-experiment

De manier waarop deze dakloze jongen op de ‘vermissing’ van zijn dochter reageert is werkelijk ongelooflijk. De video werd op YouTube geplaatst en ging al snel viral. Inmiddels hebben al meer dan 1 miljoen mensen het filmpje bekeken. Zorg ervoor dat je de video tot het einde afkijkt, want dan snap je pas wat dit experiment zo ontroerend maakt. Ik pinkte een traantje weg toen deze dakloze jongeman zijn compassie en medeleven toonde voor anderen, ondanks het feit dat hij vaak genegeerd wordt door de samenleving. Dit is een van de mooiste filmpjes die ik in lange tijd heb gezien! Bekijk hieronder de interactie en de goede daad van de dakloze man en vergeet deze krachtige video niet te DELEN met je vrienden op Facebook, want zulke daden van vriendelijkheid moeten niet onopgemerkt blijven!

DELEN