Zij legt een gebruikt theezakje bij de vuile vaat. Dit is werkelijk geniaal!

0
1194

Begint de vuile vaat zich op te stapelen in de keuken? Als je geen vaatwasser hebt, is dit echt iets voor jou. Theezakjes hebben een ontvettend effect, dus als je ze hun werk laat doen in het water samen met de vuile vaat gaat de afwas als een dans.

Maar daar houdt het nog niet op. Ruiken je schoenen vies? Gebruik theezakjes. Heb je muggenbulten of een geïrriteerde huid en heb je verzachting nodig? Gebruik theezakjes. Ruikt de koelkast vies? Gebruik theezakjes.

Het beste van alles is dat de theezakjes gebruikt moeten zijn om dit te laten werken. Dus kun je eerst genieten van een (of meerdere) kop warme thee, en de zakjes bewaren voor een van deze bruikbare foefjes.

Wie wist dat theezakjes voor zoveel dingen gebruikt zouden kunnen worden? Gewoon Ziek slim!

DELEN