Ze Schopt Een Gigantische Bal Naar Haar Paard En Hij Reageert Vervolgens Op DEZE Manier…

0
539

Maak kennis met Ficcochino, een 5-jarig dressuurpaard dat er niet alleen schitterend uitziet, maar ook nog eens houdt van een spelletje. Dus toen zijn trainer wat lol wilde maken met een grote bal, aarzelde Ficcochino geen moment en deed hij gelijk mee. Hij schopt en speelt met de bal alsof het een puppy is! Het is dan ook moeilijk om niet naar deze video te kijken zonder te moeten glimlachen. Met zijn kleurrijke hoeven stoeit hij vol overgave met de grote stuiterbal in het zand.

dressuurpaard dressuur paard

Vroeger werden sommige dressuurpaarden getraind voor militaire doeleinden omdat de mobiliteit en gehoorzaamheid van het paard twee van de belangrijkste tactische voordelen waren op het slagveld. Daarom is het voor Ficcochino nog leuker en belangrijker om op deze manier lol te kunnen hebben. Wat vind jij van dit speelse paard? Laat het weten in de reacties en vergeet deze video niet te verspreiden onder al je dierenvrienden op Facebook!

DELEN