Ze Giet Cola Over Haar Kip. Het Lijkt Een Slecht Idee, Totdat Je Het Overheerlijke Eindresultaat Ziet.

0
1244

Deze kipkluifjes zijn echt té lekker voor woorden… We hebben wel eens gehoord dat je kunt bakken met Coca-Cola, maar dat je er ook mee kunt braden? Daar hadden we tot voorheen nog NOOIT van gehoord! Kip met Coca-Cola blijkt een populair recept te zijn in China en Cooking With May Lynn laat in deze video zien hoe je het recept eenvoudig zelf maakt. Door het gebruik van cola worden de vleugeltjes heerlijk zoet en knapperig.

Kip recept

Je hebt nodig: kippenvleugeltjes, een half kopje cola, 2 eetlepels sojasaus en een snufje zout. In de onderstaande video wordt stapsgewijs uitgelegd hoe je dit simpele maar overheerlijke recept bereidt. In de video maakt ze gebruik van 900 gram kip, maar dat kun je natuurlijk zelf naar wens aanpassen. Heb jij ooit dit of een ander recept met cola gemaakt? Laat het weten in de reacties op Facebook!

DELEN