Hij Hoort Zijn Hond Janken Om Hulp, Maar Zodra Hij Een Kijkje Gaat Nemen Valt Zijn Mond Open!

0
1133

Honden staan bekend om hun ongelooflijke loyaliteit. Echter zijn ze niet alleen loyaal naar mensen toe, maar ook naar andere dieren. De onderstaande video is het bewijs van hoe liefdevol en zorgzaam honden kunnen zijn! Op een dag was Rich Wilcock met zijn hond Leia aan het wandelen op het strand aan de westkust van Wales, toen zijn hond plotseling van hem wegrende en hevig begon te blaffen. Dit deed hij anders nooit, dus Wilcock was in de veronderstelling dat er iets mis was.

hond strand wales

Hij besloot een kijkje te gaan nemen, maar toen hij dichterbij zijn hond kwam, vond hij iets dat hem compleet shockeerde. Hij zag namelijk een babydolfijn liggen die dringend hulp nodig had! Gelukkig wist de man wat hij moest doen om de babydolfijn te redden en te zorgen dat hij veilig verder kon zwemmen. Bekijk hieronder de opname die Wilcock maakte. Je ziet onder andere hoe hij de wanhopige babydolfijn weet te redden. Dankzij hond Leia is het diertje nu weer veilig terug in het water en zonder de hulp van zijn hond had Wilcock de dolfijn naar eigen zeggen waarschijnlijk over het hoofd gezien. Wat zijn honden toch geweldige dieren!

DELEN