Het Lijkt Een Normale Patio, Totdat Je Ziet Wat Er Onder Verborgen Zit… Ik MOET Er Een Hebben!

0
773

Opgepast: Nadat je dit hebt gelezen, wil je er zo snel mogelijk een in je eigen tuin hebben!

Wat als ik je vertel dat er zoiets bestaat als een geheim zwembad? Klikt gaaf, toch? In deze video maken we kennis met zo’n geheim zwembad gebouwd door AGOR Creative Engineering. Je moet het echt met eigen ogen zien om te geloven…

Wanneer het zwembad in lock mode staat, lijkt het op een normale patio in de achtertuin. Maar zodra het geactiveerd wordt verandert het van patio in een verstelbaar zwembad! Het klinkt misschien vreemd, maar je zult het helemaal begrijpen als je de onderstaande video hebt gezien.

patio zwembad vloer architect

Deze zwembaden zijn speciaal ontworpen met veiligheid in het achterhoofd, met name voor gezinnen met kleine kinderen. “Het meest voorkomende probleem bij een buitenzwembad is de veiligheid,” schrijft het bedrijf op hun website. “AGOR’s beweegbare vloersystemen voldoen aan strenge veiligheidsnormen en beschikken over de unieke mogelijkheid om de vloer te vergrendelen in zijn overdekte positie.

In overeenstemming met de kinderen kan de waterhoogte zelf bepaald worden.” Klinkt fantastisch, toch? Bekijk het zwembad in de video hieronder en DEEL dit filmpje op Facebook als je dit net zo geweldig vindt als wij.

Volg ons op Facebook:
DELEN