Deze Mensen Gingen Vrijwillig In Een Hete Auto Zitten En Dit Is Wat Er Gebeurde…

0
370

Laat je huisdier of kind NOOIT achter in een gesloten auto op een warme dag. Voor de meeste mensen is dit vanzelfsprekend, maar toch duiken er elke zomer weer dramatische verhalen op van kinderen of huisdieren die achtergelaten worden in een bloedhete auto. Dit sociale experiment dat werd uitgevoerd door Kars4Kids toont aan dat het ook voor volwassenen ondraaglijk is om 10 minuten in een snikhete auto te blijven zitten. Kars4Kids is een Amerikaanse non-profitorganisatie die geld inzamelt voor kinderen en onlangs een app lanceerde die ouders eraan herinnert om hun kind nooit op de achterbank te laten zitten tijdens een warme zomerdag.

auto

In dit sociale experiment werden voorbijgangers uitgedaagd: blijf 10 minuten in de auto zitten en krijg 100 dollar. Makkelijk verdiend, toch? Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, want ongeveer 85% van onze hersenen bestaat uit water en zodra dat watergehalte zakt, daalt ook het concentratievermogen.

Bekijk in de onderstaande video wat er met de mensen gebeurt na een paar minuten. Laat dit een les zijn voor iedereen die denkt dat het in de auto laten zitten van de hond of het kind ‘wel eventjes kan’. Vergeet dit artikel daarom niet te DELEN met iedereen op Facebook om zo meer mensen hierop attent te maken en de veiligheid te vergroten!

DELEN