De meeste mensen zien gewoon een hoop stenen, maar zie jij de naakte vrouw? Kijk wat dichterbij…

0
1120

Tijdens zijn opleiding als kunstenaar leerde Johannes Stötter zichzelf de knepen van het vak. Na veel vallen en opstaan ontwikkelde Stötter zijn eigen unieke stijl van bodypainting die zowel gedetailleerd als fotorealistisch was.

Sinds hij in 2009 op het World Bodypainting Festival in Oostenrijk exposeerde, verwierf hij wereldwijde faam. Maar zijn beroemdheid explodeerde helemaal wanneer hij een kikker maakte met vijf geschilderde menselijke lichamen.

steen-1

Maar in de onderstaande afbeelding camoufleert hij zijn voorwerp in een hoop stenen. Het meest spectaculaire van allemaal is hoe realistisch de geschilderde stenen wel lijken. Het lijken wel gewoon stenen als alle andere.

Kan jij het model in deze hoop stenen vinden?

De meeste mensen hebben heel wat tijd nodig om de menselijke vorm in de hoop te ontdekken. En als je niet dicht genoeg kijkt, zal je je afvragen waar ze is.

steen-2
DEEL dit verbluffende kunstwerk met al je vrienden en familie!

DELEN