Ze blies de hele zaal omver terwijl ze nog geen 20 seconden aan het zingen was. Dit MOET je horen!

0
1326

Maak kennis met Laura van Kaam, een Nederlandse scholiere die bekend werd doordat ze in 2013 het tweede seizoen van The Voice Kids won.

Op jonge leeftijd begon Laura te zingen in het koor Podium Dinxperlo. Toen ze 12 was deed ze mee aan haar eerste talentenjacht en vervolgens deed ze mee aan The Voice Kids, waarin ze ook won. Momenteel gaat deze video van het slechts 14-jarige meisje de hele wereld over en als je haar stem hoort snap je helemaal waarom! Hoewel het even geduurd heeft voordat haar talent opgepikt werd door de rest van de wereld, zul je na het horen van haar prachtige vertolking van de wereldwijde hit “I Will Always Love You” helemaal begrijpen waarom ze het verdient om gehoord te worden.

auditie

We weten niet zeker of ze eigenlijk wel Engels kan spreken of de taal begrijpt, maar dat doet er niet toe; de passie en het gevoel waarmee ze het nummer brengt is al bewonderenswaardig genoeg! Wij wensen haar dan ook veel geluk toe met haar muzikale carrière. Ben je ook compleet omvergeblazen door Laura’s optreden, vergeet deze video dan niet te DELEN met vrienden en familie op Facebook — het zal hen gegarandeerd kippenvel bezorgen!

DELEN