Vader Betrapt Dochter Op Dansen In De Woonkamer, Maar Doet Vervolgens Het Onverwachte!

0
1384

Het nummer “Watch Me” van Silentó is hard op weg om een grote zomerhit te worden en je staat op het punt te ontdekken waarom de bijbehorende dans genaamd “The Whip and Nae Nae” geliefd is bij zowel jong als oud.

Er zijn talloze dansvideo’s te vinden op het internet van deze zomerplaat, dus waarschijnlijk denk je dat dit weer zo’n standaard dansvideo is… totdat je ziet wat de vader van dit meisje komt doen en alles verandert!

hiphop dans

De cowboyhoed dragende vader laat zijn dochter niet alleen in de spotlight staan en zodra hij merkt dat ze in de woonkamer aan het dansen is, twijfelt hij geen moment en doet vrolijk mee. Het moge duidelijk zijn dat dit dynamische duo beschikt over een bijzondere vader-dochterband en het is hartverwarmend om te zien hoeveel lol ze met elkaar hebben. We horen graag jouw mening over hun dansroutine in de reacties op Facebook en vergeet deze video vooral niet te delen met alle vaders en dochters onder jouw vrienden!

DELEN