Baby Hertjes Werden Verstoten Door Hun Moeder, Maar Wie Hen Vervolgens Adopteerde? Zo Onverwacht!

0
913

Maak kennis met Halvor Sveen, een van de beste jagers uit Noorwegen. Halvor jaagt op roofdieren, elanden en herten, maar weet gelukkig ook wat dierenliefde is. Recentelijk adopteerde hij twee verstoten jonge reeën. Op het moment dat hij de hertjes zag, was hij meteen verliefd. Hij noemde de hertjes Knoll en Tott en laat ze zelfs bij hem in zijn slaapkamer slapen omdat ze dag en nacht gevoed moeten worden. Zo voedt hij de reeën wel acht keer per dag! De hertjes zijn duidelijk gecharmeerd van de jager en volgen hem alsof het hun moeder is.

wilde dieren herten

Ze zijn zelfs vriendjes geworden met Sveen’s hond Hunter en knuffelen maar al te graag met hem. Voorlopig lopen de jonge reeën nog even rond in het huis, maar zodra ze groot en sterk genoeg zijn zullen ze overgeplaatst worden naar een wildreservaat zonder roofdieren. Bekijk hieronder deze bijzondere vriendschap tussen mens en dier en deel dit prachtige verhaal door op Facebook!

DELEN