28 Jaar Geleden Werd Iedereen Omvergeblazen Door DEZE Dansscène. Herinner Je Je Dit Nog?

0
1140

Ruim 28 jaar geleden ging de cultklassieker Dirty Dancing voor het eerst in première. Sindsdien is de film getransformeerd tot een wereldwijde hit die meer dan $200 miljoen opbracht. Het was de eerste film die een miljoen exemplaren wist te verkopen, en dankzij de geweldige prestatie van acteur Patrick Swayze kreeg hij zijn eigen ster op de Hollywood Walk of Fame. Maar wist je ook dat het eigenlijk helemaal niet de bedoeling was dat de film een hit zou worden? Het blijkt dat Patrick Swayze en Jennifer Grey het haatten om met elkaar samen te werken.

dirty-dancing

Dat kwam door hun eerdere ervaring in “Red Dawn”. Om de zaken nog ingewikkelder te maken weigerde Eleanor Bergstein, de schrijver en producer van de film, de abortus scène eruit te knippen. Daarop besloot de hoofdsponsor, Clearasil, de samenwerking te beëindigen. Op dat moment begon iedereen te twijfelen aan de commerciële levensvatbaarheid van de film.

Maar ondanks alle obstakels kwam het team bijeen en het resulteerde in een geweldige film. Met een Oscar en meerdere Grammys op zak is Dirty Dancing een van de populairste films aller tijden. Bekijk de slotscène van Dirty Dancing in de onderstaande video. Laat vooral weten wat jij vindt van de film en DEEL deze onvergetelijke scène met vrienden en familie op Facebook — want dit is werkelijk een scène die IEDEREEN gezien moet hebben, jong of oud!

DELEN