Zijn Gigantische Hond Was Bang Om Te Zwemmen, Maar Wat Hij Vervolgens Deed? ONBETAALBAAR!

0
1164

Soms zijn juist de grootste honden de allervriendelijkste — maar soms zijn het ook de grootste baby’s! Deze schattige Mastiff hond genaamd Sampson wilde meedoen met de familie in het zwembad, alleen kreeg hij te maken met één probleempje: hij kon niet zwemmen! In 2012 was hij bang voor water en bleef continu aan zijn baasje hangen. In de video die je zo gaat zien was hij nog maar 8 maanden oud, maar woog al ruim 54 kilogram. Een paar dagen later nam het baasje hem mee het zwembad in en moedige hem aan om zelfstandig een rondje te zwemmen.

zwembad voor hond

Beetje bij beetje werd Sampson er steeds beter in en op een gegeven moment voelde hij zich comfortabel in het water. Een jaar nadat Stephen de eerste video plaatste van de zwemmende Sampson, plaatste hij er nog een — en wat kan er veel veranderen in een jaar! Tegenwoordig springt Sampson graag het water in en zwemt vrolijk rond alsof het een kind is. Het is geweldig dat we kunnen zien hoe Sampson voor het eerst kennismaakt met het water in het zwembad. Stephen gaat zo zorgzaam met hem om terwijl zijn vrouw langs de kant alles opneemt. Geniet van de video hieronder en vergeet de mijlpaal van deze hond niet te delen met al je vrienden op Facebook!

DELEN