Ze Knipt Een Gat In Haar Legging, Maar Kijk Wat Er Gebeurt Als Ze Het Vervolgens Uitspreidt.

0
1646

Er bestaat een grote kans dat je ergens nog oude leggings hebt liggen die je niet meer draagt. Misschien is de stijl wat gedateerd of ben je de legging fase al voorbij.

Wat de reden ook mag zijn, de mensen van het YouTube kanaal Handimania hebben een manier gevonden om oude leggings te recyclen, of beter gezegd, te upcyclen naar een prachtige top! En het leukste van alles is dat het echt super gemakkelijk is. Jong of oud, het past bij iedereen en iedereen kan dit makkelijk zelf maken. Daarnaast is het perfect om de zomer mee door te komen. Het enige wat je hoeft te doen is in je legging te knippen zoals het wordt voorgedaan in de onderstaande video. Jouw topje gesneden uit je oude legging zal 100% uniek zijn!

legging

Een ander leuk voordeel van zo’n ‘legging shirt’ is dat er ruime keuze is uit verschillende ontwerpen. Leggings zijn vaak erg goedkoop, dus dames, dit is een goed excuus om eens lekker te gaan shoppen. Bekijk hieronder hoe je van zo’n legging een leuke top maakt. Heb je ooit al eens eerder van deze techniek gehoord? Of zijn er misschien andere kledingstukken die je kan veranderen in iets compleet nieuws? Je krijgt bonuspunten als je er alleen een schaar voor nodig hebt! Laat het weten in de reacties op Facebook, we zijn benieuwd.

DELEN