Deze Jongens Hielden Een Handdoek Vast Terwijl Ze Het Podium Op Liepen, Maar Toen Ze Zich Omdraaiden Hield Ik Het Niet Meer!

0
1083

Met de komst van talentenjachten op televisie kan iedereen tegenwoordig zijn of haar talent aan de hele wereld laten zien. We zien van alles voorbijkomen, van betoverende goochelaars tot aan operazangers. Echter spant dit komische Franse duo, beter bekend als Les Beaux Frères, toch echt de kroon met een opmerkelijk optreden dat je waarschijnlijk nog nooit hebt gezien! Tijdens een live optreden op de Franse televisie geven ze een dansroutine weg genaamd “The Towel Dance”.

optreden talentenjacht

Gewapend met slechts één handdoek per persoon voeren de mannen een aantal gekke danspasjes uit — en op de een of andere manier slagen ze er in om hun edele delen achter de handdoek te houden. De verleidelijke cabaret act van dit duo zal je verbaasd achterlaten! Ze voeren een aantal knappe bewegingen uit en soms lijkt het net alsof ze de danspasjes ter plekke verzinnen. Deze twee mannen weten de aandacht van het publiek — dat natuurlijk hoopt op een eventuele daling van de handdoeken — goed op zich te vestigen. Dit gewaagde optreden tilt de talentenshow direct naar een hoger niveau! Maar of ze aandacht ook vast weten te houden…? Je ziet het in de video hieronder. Heeft dit duo je laten lachen, wees dan niet bang om deze hilarische video te DELEN met vrienden op Facebook!

DELEN