Toen ze de deur opende, kon ik mijn ogen niet geloven!

0
1205

Toen ze de deur opende, kon ik mijn ogen niet geloven!

 Dit is het verhaal van hoe een vrouw een oud jachthuisje ombouwde tot haar eigen rustieke toevluchtsoord — zonder hulp van haar man. Tenminste, dat was het idee.

Nadat Sandra en Todd verhuisden naar een groot, landelijk huis, besefte Sandra zich dat zij en haar man eigenlijk heel anders leefden. Hij is rommelig, zij is netjes. Hij verzamelt tractoren en werktuigen, zij houdt meer van vintage decoratie. Tevens kreeg dit koppel steeds meer financiële problemen en op een gegeven moment zag Sandra het niet meer zitten. In 2007 verhuisden Sandra en Todd naar een nieuwe woning die tevens een trailer en een oud jachthutje bevatte.

huis-bos

In 2009 besloot Sandra het hutje onder handen te nemen om er haar eigen toevluchtsoord van te maken, een zogenaamde she cave. Het meeste meubilair kocht ze op tweedehands websites en op lokale veilingen. Toen het huisje eindelijk af was, kon Sandra haar geluk niet op. Dit kleine huis fungeert niet alleen als atelier, maar ook als persoonlijk toevluchtsoord waar ze altijd al van gedroomd had. Neem hieronder een kijkje in Sandra’s geweldige she shed. Zou jij het zien zitten om zo’n eigen huisje te hebben? Laat het weten in de reacties op Facebook!

DELEN