Op het eerste zicht ziet ze er als een jonge vrouw uit. Maar als je goed kijkt, zie je dat ze een echte HELDIN is!

0
1728

Slechts enkele dagen voor Kerstmis zou het leven van de jonge Braziliaanse Paola Antonini 2 jaar geleden voorgoed veranderen. Paola is een prachtige, levenslustige vrouw die als professioneel model werkt. Op dag raakt ze echter betrokken in een ongeval met een roekeloze bestuurder. Daarbij wordt ze zo zwaar verwond dat de artsen haar linkerbeen tot boven de knie moeten amputeren.

vrouw1

Het ongeval en haar zware beperking lijken Paola gebroken te hebben en haar modellencarrière lijkt voorgoed voorbij. Maar Paola neemt haar nieuwe leven zoals het komt – ze bewijst zichzelf en alle andere mensen ongelooflijk veel wilskracht.

vrouw2

Vandaag bewijst ze dat haar prothese, en vooral haar beperking, geen enkele reden is om bitter en ongelukkig te zijn.

vrouw3

Ze deelt regelmatig foto’s die er geen twijfel over laten bestaan dat haar leven vol vreugde en energie is.

vrouw4

De mooie vrouw sport, danst en gaat regelmatig skateboarden …

vrouw5

… of zwemmen. En ze heeft haar perfecte figuurtje nooit verloren.

vrouw6

Ze maakt nooit een geheim van haar prothese, want dat kan haar schoonheid of haar wilskracht niet beïnvloeden.

vrouw7

Maar bij de foto’s gaat het er niet alleen om wat Paola voor zichzelf bewijst, maar vooral dat andere mensen met een beperking er moet uit zouden kunnen putten om een leven vol vreugde en zelfvertrouwen te leiden.

vrouw8

Het vreselijke ongeval kon de loopbaan van Paolo niet breken, want ze werkt vandaag voor belangrijke bedrijven nog altijd verder als model.

vrouw9

Ze verschijnt regelmatig op televisie en heeft een eigen blog en YouTube-kanaal, waarmee ze andere mensen met een beperking steeds weer moed inspreekt.

vrouw10

Paola is ongetwijfeld een van de mooiste modellen ter wereld en het is moeilijk om haar verleidelijke glimlach te weerstaan. En het mooie is dat ze zo mensen inspireert die best wat vreugde en zonneschijn in hun leven kunnen gebruiken.

DELEN