Mama zegt dat haar gezin van 6 in DEZE camper woont. Als ze de deur opent? ADEMBENEMEND!

0
1397

Hoe in godsnaam woont een gezin van 6 – mama, papa en vier opgroeiende kinderen – in een huis kleiner dan 90 vierkante meter. In deze video opent Heather Harger haar deuren om de kijkers te laten zien hoe haar groot gezin erin slaagt om in een camper te wonen.

huis

Bezittingen worden tot een minimum beperkt en meubeltjes hebben steeds een dubbel gebruik. De atmosfeer is niettemin open, leuk en levendig. Er is een patio, picknicktafels, een woonkamer, een speelhoekje, een volledig ingerichte keuken, dubbele gootstenen en meer dan voldoende ruimte om te slapen en te ontspannen. Niet alleen is de camper hun huis, maar de kinderen gaan ook gewoon thuis naar school.

Heathers oudste zoon Sy is bovendien allergisch aan zowat alle soorten voeding en leeft volgens een strikt dieet. Ongelooflijk maar waar, maar Heather en haar gezin hebben niet de minste problemen om in de kleine ruimte van hun camper aan al deze bijzondere behoeften tegemoet te komen.

Maar met twee meisjes en twee jongens – waar slapen de kinderen dan? Daar zal je de onderstaande video voor moeten bekijken!

DEEL deze fenomenale woonwagen met iedereen die je kent!

DELEN