Hij Tapet Tennisballen In Een Schoenenkast. De Reden Waarom Is Serieus Geweldig!

0
1290

Dave Hax is terug met een video die je leven gegarandeerd makkelijker zal maken. In deze video demonstreert hij op welke manieren je Sugru kan gebruiken. Sugru is een kneedbaar siliconen rubber waarmee je ongeveer alle problemen oplost. Het kneedbare spul wordt geleverd in pakjes van 5 gram en in varierende kleurtjes. Na het openknippen heb je ongeveer 30 minuten te de tijd om het te verwerken. Daarna moet het 24 uur drogen. Wat er vervolgens overblijft is een rubber. Het blijft dus zacht en flexibel. Het plakt aan alle ondergronden en is waterdicht.

lijm klei

Het lijmt zelfs bij hoge en lage temperaturen, blijft flexibel en kun je weer weghalen indien nodig. Het is vergelijkbaar met Play-Doh klei, alleen wordt Sugru na een tijdje zo hard als lijm. Zodra je het kneedbare spul uit het pakje haalt, begint het met verharden. Daarom heb je maar beperkte tijd om er iets van te maken.

Zuurstof reageert namelijk met de eigenschappen van Sugru – hoe gemakkelijk is dat? Zorg er alleen wel voor dat je precies de juiste vorm hebt voordat het volledig is uitgehard.

Bedacht door productontwikkelaars als onderdeel van hun opleiding, is Sugru tegenwoordig een prachtige aanvulling op de lijm markt. Het is makkelijk en op allerlei manieren te gebruiken; zo heb je geen plakband of lijm meer nodig!

Perfect dus om iets meer grip te creëren op sleutels of om iets goed herkenbaar te maken. Er zijn talloze creatieve dingen mee te verzinnen. In de onderstaande video kun je zien wat Dave Hax er zoal mee creëert – de mogelijkheden zijn eindeloos!

Wat vind jij van dit handige spul? Weet jij nog meer dingen waar je dit goed voor zou kunnen gebruiken? Wees niet bang om je mening te geven en vergeet dit handige artikel niet te DELEN met vrienden op Facebook, we weten zeker dat ze onder de indruk zullen zijn en gelijk aan de slag willen gaan met Sugru!

DELEN