Hij Liet Zijn Vrouw Elke Dag Voor 9 Maanden Op Dezelfde Plek Staan. De Reden Waarom? Prachtig!

0
1338

Is er iets zoeter dan het verwelkomen van een nieuw kindje op de wereld? Deze kostbare video die TheDunkerBoy heeft geüpload op YouTube heeft me overtuigd van niet… en je moet toegeven dat zwangerschap er nog nooit zo creatief heeft uitgezien!

Voor een lange tijd was hun hond genaamd Dunder de enige baby in Louie en zijn vrouw Monique’s leven. Toen Monique echter zwanger raakte en het tijd werd om een nieuw familielid te verwelkomen, wist Louie gelijk wat hij moest doen. Hij pakte de camera erbij om een time lapse te maken die hen voor altijd aan de periode van zwangerschap zal herinneren.

In de volgende video zien we hoe Monique in de 9 maanden van haar zwangerschap op de mooiste manier veranderd terwijl Louie, Dunder en hun kleinste hond Munster blijven toekijken. De kamer waarin mama staat veranderd in de loop der tijd van top tot teen. Het bed wordt weggehaald, de muur wordt blauw geschilderd en Monique’s buik groeit alsmaar door.

zwangerschapsaankondiging

ZIE OOK: Moeder bevalt van een gezonde baby, maar wat er 3 weken later gebeurt? Hartverscheurend…

Het is interessant om op te merken wat Louie bij zijn video heeft geschreven. Hij schrijft: “Ik dacht dat dit de uitgelezen kans was om de groei van haar buik vast te leggen op camera, maar wat ik pas echt goed opmerkte was dat alles om mij heen begon te veranderen tijdens die periode.” Hier bij Viralmundo hebben we al verschillende zwangerschapsaankondigingen en vieringen voorbij zien komen. Het blijft elke keer weer fascinerend om te zien hoe zo’n proces verloopt.

In deze video komt goed naar voren wat er allemaal kan veranderen in 9 maanden tijd. Bekijk hieronder de video van 9 maanden zwangerschap in slechts 90 seconden. Het is een prachtige video die we even met jullie wilden delen.

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!

DELEN