Deze man wordt wakker voor en ontdekt dat zijn vrouw dood is. Maar wat hij te zeggen heeft, raakte me diep!

0
1516

Scott Riley werkt als fitnesstrainer in Australië en is stapelverliefd op zijn vriendin Darcy Hopwood. Voor Valentijnsdag wil hij haar verrassen … met een helikoptervlucht!

wakker1

Maar toen hij op zondagochtend wakker werd, was zijn ergste nachtmerrie uitgekomen: Darcy was ’s nachts omgekomen in een auto-ongeluk. Hij drukt zijn verdriet en wanhoop uit in een bericht op Facebook:

“ALSJEBLIEFT DEEL DIT BERICHT. IEDEREEN, BEHANDEL JE GELIEFDEN ALS EEN KONING OF EEN KONINGIN. WANT IK KAN HET NIET MEER. IN DE VROEGE UURTJES VAN DEZE OCHTEND TOEN IK VALENTIJNSDAG VOOR DE LIEFDE VAN MIJN LEVEN AAN HET PLANNEN WAS KREEG IK EEN TELEFOONTJE WAARIN ME MEEGEDEELD WERD DAT IK MIJN GEWELDIGE VRIENDIN NOOIT MEER ZOU ZIEN. NOOIT MEER. ZE WERD VAN ME WEGGENOMEN EN IS NU BIJ GOD.

IK ZAG DIT NOOIT AANKOMEN. WE ZOUDEN BINNEN 10 DAGEN NAAR EUROPA VERHUIZEN. IK WILDE HAAR TEN HUWELIJK VRAGEN! WE WILDEN ONS LEVEN SAMEN DELEN, MAAR NU BRENG IK VALENTIJNSDAG ALLEEN DOOR. TERWIJL DE ENE KANT VAN HET BED LEEG BLIJFT EN IK NIETS LIEVER ZOU WILLEN DAN DIT LIEVE MEISJE IN MIJN ARMEN SLUITEN.

WAARDEER DE LIEFDE IN JE LEVEN EN GENIET ERVAN. DOE HET ALSJEBLIEFT VOOR MIJ. TOEN IK HAAR ZOETE LIPPEN KUSTE OM AFSCHEID TE NEMEN, WIST IK NIET DAT HET DE LAATSTE KEER ZOU ZIJN.

IK HOU VAN JE DARCY.”

wakker2

Darcy was net 22 jaar oud geworden. Ze was op weg naar huis van een bruiloft toen ze door een wegpiraat de pas werd afgesneden en de controle over het stuur verloor.

Scotts boodschap van liefde en wanhoop werd ondertussen al meer dan 20.000 keer gedeeld! Het is een aangrijpende oproep om ten volle te genieten van de mensen die ons omringen.

Liefde is een geschenk en niet vanzelfsprekend. DEEL dit hartverscheurende bericht met iedereen die je liefhebt!

DELEN