1 man en 1 hond raken vermist in het bos. Dan legt een politiehelikopter DIT vast op video …

0
1204

Toen de politie de oproep kreeg dat de bejaarde Marin Kay al zeven uur vermist was, wisten ze dat de enige mogelijkheid om hem terug te vinden erin bestond om de bossen af te speuren vanuit de lucht. Aan de hand van een thermische camera konden ze grote gebieden afspeuren met een minimale inspanning.

hond

De man was in een moeras komen vast te zitten en het enige wat hij kon doen was wachten en geen al te bruuske bewegingen maken. Gelukkig had de man gezelschap dat weigerde om van zijn zijde te wijken. Zijn ongelofelijke en loyale hond Holly Blue besliste om de man te beschermen tegen wilde dieren zodat niemand hem kon kwetsen. Gedurende zeven lange uren bleef de hond daar zitten. Gelukkig kon de politie hem met de thermale camera vinden en hem uiteindelijk in veiligheid brengen.

DEEL deze indrukwekkende redding met iedereen die je kent!

DELEN