Een Lamborghini die door een overstroming rijdt, leert ons allemaal een heel belangrijke les.

0
1261

Toen ik deze video vond van een Lamborghini die door een overstroming wilde rijden, dacht ik dat dit slecht ging aflopen. Bleek dat ik me grondig vergiste. Dat is omdat de Lamborghini-rijder door het water reed als een echte baas!

lambo

Het lijkt een beetje contradictorisch maar de Italiaanse bolide van 220.000 euro is perfect bestand tegen dit soort overstromingen. Dat komt omdat de motor in het midden werd gebouwd en redelijk hoog ligt, waardoor het water uit de vitale elektronische onderdelen blijft. Toch blijft het een riskante onderneming … Deze kerel wilde het er alvast op wagen en was redelijk zeker van zijn stuk.

De les die we geleerd hebben: een Lamborghini is tot meer in staat dan we gedacht hadden!

DEEL deze virale video met je vrienden!

DELEN