Deze jongen maakt zijn moeder zwanger. Gewoon omdat de overheid DIT had gedaan! Ongelofelijk!

0
2126

Het verhaal van deze familie lijkt recht uit een film te komen. Maar het is een waar gebeurd verhaal door het leven zelf geschreven!

Kyle Gasson is een jongeman van 27 en woont in Doncaster in Engeland. Onlangs kwam hij uit voor zijn geaardheid als homo en dat is in deze conservatieve regio een beetje hetzelfde als zelfkastijding. En ondanks de moed van Kyle zouden de problemen nu pas goed beginnen.

m1

Het was zijn vurigste wens om vader te worden. Maar zijn droom wordt weggevaagd, want volgens de overhoud is zijn levensstijl niet “betrouwbaar” genoeg om voor een draagmoeder in aanmerking te komen. Kyle is vastbesloten en ziet een belangrijke rol voor zijn moeder weggelegd.

m2

Anne-Marie is zijn laatste hoop. Ze vraagt of zij zijn kind wil dragen en ze zegt ja. Anne-Marie liet embryo’s inplanten, bevrucht met het sperma van haar eigen zoon. Er is geen enkele wet die dat verbiedt in Engeland!

m3

Negen maanden later wordt Miles in juni 2014 geboren. Papa is in de hemel! Hij overwon alle obstakels en dankzij zijn moeder is hij nu toch papa geworden!

m4

Maar volgens de wet is Miles niet zijn zoon, maar zijn broer! Alleen zijn moeder heeft recht op de voogdij!

m5

Opnieuw dient een juridische strijd zich aan. Kyle moet zijn vaderschap bewijzen. Zodra het DNA-onderzoek inderdaad zijn vaderschap bevestigde, was hij officieel papa en zijn eigen moeder officieel de mama.

m6

In maart van dit jaar werd zijn vaderschap officieel erkend en kreeg hij de exclusieve voogdij toegekend.

m7

De familie wordt wel nog dagelijks geconfronteerd met meedogenloze vooroordelen en pesterijen. Daar trekt Kyle zich echter niets van aan en hij treedt in de openbaarheid precies om meer verdraagzaamheid te creëren.

m8

DEEL dit opmerkelijk verhaal met je vrienden!

DELEN