Ze Maakte Deze Taart ZONDER Het Te Bakken. Toen Ik Zag Hoe Ze Dit Deed, Wist Ik Dat Ik Het GELIJK Moest Proberen!

0
3438

Met het zomerweer in aantocht willen we niets liever dan lekker naar buiten gaan om bijvoorbeeld te picknicken. Daar hoort natuurlijk ook een lekkere vruchtentaart bij, maar vaak is zelf een taart maken een tijdrovende bezigheid. Je wilt natuurlijk niet dat je taart loopt te bakken terwijl iedereen van het mooie weer aan het genieten is, en al helemaal niet met de hete oven aan in de keuken. De meeste taarten en cakes moeten een tijdje in de oven, maar gelukkig zijn er ook recepten waarbij de baktijd nul is. De taart die wij je laten zien is dan ook in no time gemaakt.

taart recept bakken oven cake

De vrouw laat in deze video zien hoe je met weinig ingrediënten een verleidelijke en zomerse taart kunt maken. Met ingrediënten als framboos, bosbessen, verse slagroom en lange vingers zet je een taart op tafel die geschikt is voor iedereen. Wat er zo bijzonder aan is? De baktijd is NUL minuten! De taart hoeft dus niet in de oven en dat bespaart een hele hoop kostbare tijd. Bekijk hieronder hoe je deze taart precies maakt en verbaas al jouw gasten met deze overheerlijke taart. Ben je van plan deze taart te maken, maak dan gelijk even een foto van het eindresultaat en plaats hem in de reacties onder dit artikel op Facebook. We zijn benieuwd!

DELEN