Moeder Begint Haar Verlegen Dochter Te Filmen. Een Paar Seconden Later? KIPPENVEL!

0
1126

Ze was slechts 11 jaar oud toen deze video opgenomen werd, maar haar adembenemende stem heeft haar nu al wereldberoemd gemaakt. Mia Negovetić voerde haar vertolking van het nummer “Listen” van Beyonce op haar school uit. Ze was slechts 11 jaar oud, maar als je haar stem hoort weet ik zeker dat je kippenvel krijgt! Het kost een hoop lef om op zo’n jonge leeftijd al voor een publiek te staan, maar haar zelfvertrouwen is direct zichtbaar op het moment dat ze begint te zingen. Dit nummer is al lastig om te zingen, laat staan voor een 11-jarig meisje!

school optreden zingen

Het is daarom ook geen wonder dat deze video al meer dan een miljoen keer is bekeken. Mia heeft ondertussen flink wat fans gekregen die smeken om meer muziek uit te brengen. Als Beyoncé hoort wat dit meisje kan, weet ik zeker dat ze apetrots zal zijn.

Het is moeilijk te geloven dat ze slechts 11 jaar oud is — vooral rond 1:10. Mia gaat zeker een mooie toekomst tegemoet. Wat een fenomenaal talent! Bekijk hieronder Mia’s optreden en vergeet deze video niet te delen met je vrienden op Facebook!

DELEN