Deze Wilde Dieren Zien Hun Reflectie In De Spiegel Voor De Eerste Keer. Hun Reacties? Hilarisch!

0
1215

Stel je eens voor dat je jezelf voor de eerste keer ziet. Hoe zou dat zijn? Vind je het mooi waar je naar kijkt? Zou je het haten? Zou je gefascineerd zijn? Voor ons is de spiegel heel gewoon, maar soms vergeten we dat de meeste wezens zichzelf nog nooit hebben gezien.

Als je een huisdier hebt dan is de kans groot dat jouw hond of kat zichzelf wel eens in de spiegel heeft gezien. Vaak brengt dat hilarische reacties met zich mee, maar wat zou er gebeuren als je een spiegel plaatst midden in de jungle, omgeven door wilde dieren? Een Franse fotograaf testte het uit.

spiegel

Hoe zouden agressieve gorilla’s, beschermende olifanten en andere wilde dieren reageren? De Franse fotograaf Xavier Hubert Brierre zette een spiegel neer midden in het bos zodat hij kon zien hoe de dieren in het wild reageren op hun eigen reflectie. De resultaten zijn buitengewoon fascinerend. Terwijl sommigen geboeid waren door wat ze zagen, leken anderen perplex. Sommige dieren begonnen zelfs agressief te worden en wilden niks te maken hebben met dat ‘monster’ in de spiegel! Het is zo interessant om te zien hoe verschillend dieren kunnen reageren op hun eigen reflectie. Ik denk dat het luipaard de beste reactie had van allemaal… Welke reactie vond jij het best? Laat het weten in de reacties op Facebook en vergeet dit artikel niet te delen als je geboeid bent door wat je hieronder ziet!

DELEN