De Gymleraar Loopt Naar Haar Invalide Zoontje Toe En Doet Vervolgens DIT. Ik Kan Het Niet Geloven.

0
996

De 11-jarige Matt Woodrum heeft een cerebrale parese, maar dat houdt hem niet tegen om altijd zijn best te doen, maakt niet uit wanneer. Een cerebrale parese is een aandoening waarbij kinderen moeite hebben met bewegen als gevolg van een hersenbeschadiging die ontstaan is voor het eerste levensjaar.

Tegen Matt werd gezegd dat hij niet mee hoefde te doen aan de 400 meter loop van zijn school.

Echter was Matt niet alleen bereid om de 400 meter tóch te lopen, hij wilde ook zijn klasgenoten kunnen bijhouden.

leraar

Tijdens de race merkte zijn leraar, John Blaine, dat hij het moeilijk had en achterliep op de rest van zijn klas. Daarom besloot John even naar hem toe te lopen om te kijken of alles in orde was. Matt zei tegen zijn leraar dat opgeven absoluut GEEN optie was. Wat er vervolgens gebeurde werd opgenomen op camera door Matt’s moeder.

Plotseling kwamen zijn klasgenootjes naar hem toe en liepen ze met hem mee, precies op de helft van de race. Ze motiveerden hem en juichten hem toe tot aan de eindstreep. De opname is simpelweg ongelooflijk en zal je vertrouwen in de mensheid herstellen.

Ook al is deze video al een paar jaar oud, het verspreidt zich nog steeds over het internet. Iemand op YouTube reageerde: “Wanneer je ziet hoe schitterend mensen kunnen zijn en hoe prachtig deze kinderen zich gedragen, dan weet je dat er nog hoop is voor de wereld.”

Bekijk hieronder de inspirerende video en wees niet bang om hem te delen met je vrienden op Facebook om zo de liefde verder te verspreiden.

DELEN